Arriba el eShow Madrid 2017, la fira més gran de e-commerce i màrqueting on-line

eshow madrid 2017El propers dies 25 i 26 d’octubre es realitzarà una nova edició del eShow Madrid que a més ha aconseguit reunir a grans líders del e-Commerce i del Màrqueting Digital. Un bona oportunitat per poder veure les tendències més actuals i conèixer el futur del sector a més d’una bona oportunitat per fer accions de Networking.

Estem en un món cada vegada més globalitzat i en el que les variables d’espai – temps ens afecten a la nostra vida quotidiana alhora que transformen els negocis. Com destaquen els organitzadors de l’esdeveniment del eShow, segons paraules de Graham Bell: “Mai vagis pel camí marcat, perquè condueix cap a on altres ja han anat”.

Diuen que ja tenen confirmats més de 250 speakers i més de 110 estands a part de un munt d’activitats paral·leles dirigides als més de 10.000 visitants professionals que sembla que la visitaran. Dels speakers permeteu-me que en destaqui 3:

  • John Hurley, Chieff Technology Officer Ryanair
  • Rodrigo Cipriani, Managing Director at Alibaba Group for Southern Europe
  • Miguel Carlos Martínez, Mobile Solutions Consultant Google

Les novetats de l’edició són:

  • BlackFriday Stage, un auditori on s’exposaran les darreres solucions per preparar un e-Commerce per la campanya BlackFriday.
  • Marketplace Circus, un punt de trobada per els Marketplace i proveïdors líders d’aquest sector.
  • La Tenda del Futur, una àrea de 80m2 que recrea una tenda connectada per presentar les darreres solucions en Smart Retail: Digital Signage, Diseny Virtual de Catàlegs, Wifi Marketing, Solucions Software, Price intelligence, etc.
  • TOP500 Guide, el primer anuari de eCommerce d’Espanya, obre la seva 2ª edició.
  • AI Show, un esdeveniment on es reuniran als líders de la Intel·ligència Artificial aplicada a la industria i als negocis.

Per poder assistir al eShow Madrid 2017 pots comprar les entrades a la web del eShow Madrid 2017 des de 25 € la més bàsica fins a 180 € la més complerta.