Crear un Perfil Professional a Linkedin: 1 – Triar l’idioma

idioma linkedin 1Important: abans de començar triar en quin idioma volem tenir el perfil

A LinkedIn podem tenir el nostre perfil en diferents idiomes, però per cada idioma cal crear tot un perfil nou.

Es tracta de crear perfils secundaris per cada idioma en que desitgem que es mostri el nostre perfil. Els visitants veuran sempre el nostre perfil en l’idioma amb que estiguin utilitzant el mateix LinkedIn. Si estan fent-lo servir en un idioma en que no tenim perfil secundari, veuran el nostre perfil en l’idioma que tinguem per defecte.

Important: No és possible fer que un perfil secundari sigui el nostre perfil per defecte.

Tots els nostres perfils de idioma apareixeran en els resultats dels motors de cerca de LinkedIn o d’altres llocs i es podrà accedir a ells amb una única URL.

Com crear el perfil en un altre idioma?

Només cal que posem el ratolí al costat del botó de “editar perfil” i seleccionar “Crear perfil en otro idioma”.

Recomano que primer exportem el perfil original en PDF para tenir-lo com a guia y sobre el PDF tenir preparada ja la traducció perquè només haguem de copiar i enganxar.

Llavors ens demanarà que seleccionem l’idioma.

Si no trobem “l’anglès” entre els primers que ens ofereix és perquè hem creat el perfil predeterminat precisament en anglès, ja que van desapareixent els idiomes conforme els triem.

Observacions: només podrem incloure en el perfil en un altre idioma els apartats que tinguem en el perfil original, de tal manera que el perfil original l’hem de tenir el màxim de complert per poder-lo crear en un altre idioma.

Un vídeo que pot ajudar: https://www.youtube.com/watch?v=Qnh6TEp6is4