Creat360º

Creativity & Discovering Talent for Business

Jornada de networking Compartim al Centre d’empreses industrials de Can Roqueta de l’Ajuntament de Sabadell

posar en Xarxa Una sabadell 1Avui Hem dinamitzat Una nova Sessió de l ‘ Establiment d’1 xarxa Compartim , l’anomenat popularment ” La creació de Xarxes a la catalana ” a l’Centri d’Empreses industrials de Can Roqueta de l’ Ajuntament de Sabadell.

Un total de de de de tretze empreses hi ha PARTICIPAC i han descobert un a els possibilitats que ONU un a els ofereix Obrir-se a la Col·laboració Entre empreses de diferents Àmbits. Em treballat Aspectes Relacionats empatia a l’Coneixement il ‘, la necessitat de PRESENTAR Bé Qui oferim i donar a l’ENS Valor Que comprin o al solucionem Què és la nostra Proposta de valor.

em après 1 Ser IA SENTIT creatius jutjar mai idea tapa d’aletes Que ENS l’Hagin explicat SER. Estat generosos Vora obsequiant l’ALS Altres amb PROPOSTES Noves de Col·laboració Entre 1 a Els Companys del taller.

I em recalcat la necessitat de tenyir Una Actitud positiva a la vida Que ia amb il·lusió i ESFORÇ és més fàcil afrontar una a els Una Reptes del dia a dia.

Gràcies a Tots els participants i ALS Organitzadors de La Jornada, Aixi com A la DIBA sessions aquestes Que Promou.

Tags: , , ,

Comments are closed.