Richard Wakefield presenta el seu llibre “el estereotipo me mata”

llibre richard wakefieldTal com diu ell mateix: “Durante cinco años he escrito lo que he querido y cuando he querido, sin pretensiones, sin influencias, sin sugerencias. Es el ejercicio de sinceridad más brutal que he experimentado en 30 años como creativo publicitario“.
Aquesta publicació es presentarà durant el “the killer’s day“, el 27 de novembre a les 19,30 hores a Blanquerna Comunicació, dins d’un dels actes oficials del Drac 2014.
El llibre està prologat per Josep Àngels Albancéns i en ell en Richard Wakefield ens parla de les darreres tendències o de noms propis rellevants del sector publicitari, del que ell n’és un reconegut expert.
Al mateix temps aprofita la publicació per reflexionar sobre l’amor, les relacions i sobre la vida. El llibre “el estereotipo me mata” està basat en el recull de publicacions del blog del mateix nom: http://elestereotipomemata.blogspot.com.es/
Richard Wakefield és fundador i director de l’Associació Solidària Publicitarios Implicados, director Creatiu de l’agencia WR Storytelling i professor dels Màsters d’estratègia i creativitat publicitària i de Film Scoring, a la Facultat de Comunicació de la Blanquerna, de la universitat Ramon Llull.
Ha estat premiat a Cannes, a Nova York, al Festival de cinema de Màlaga i al Publifestival del Festival Internacional de Publicitat Social. I ha rebut les distincions de el Sol, del Festival Iberoamericà de la Comunicació Publicitària i el premi Laus.
Per últim diré que recentment ha estat ponent del Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot i jo he tingut el plaer de poder fer de presentador i moderador de la seva master class.