Conferència #Cecot: “Noves tendències en comunicació publicitària”

Richard WakefieldEl món de la comunicació no para de créixer i d’aprofitar qualsevol oportunitat per accedir als públics objectius de la manera més efectiva. Les noves plataformes, les formes de comunicar-se, els nous llenguatges, fan que la comunicació publicitària visqui un repte constant.

En aquesta sessió organitzada pel el Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot, comptarem amb el Richard Wakefield, màster en estratègia i creativitat publicitària i fundador i director de la “Asociación Solidaria Publicitarios Implicados”, que ens explicarà d’una manera molt propera les noves tendències en comunicació publicitària.

I com sempre, desprès de la conferència, tindrem una estona per fer networking, tot fent un pica-pica.

Si voleu assistir-hi podeu enviar un correu a clubmk@cecot.org, indicant les vostres dades de contacte. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d’inscripció. Dimecres, 29 d’octubre de 18.30h a 20.00h a la seu de la Cecot al carrer Sant Pau, 6 de Terrassa.