Nova sessió d’un #Compartim al Castell de Montesquiu

 compartim a montesquiu2L’alcaldessa de Sant Quirze de Besora va presidir una nova sessió del Compartim, l’anomena’t “networking a la catalana” en el Castell de Montesquiu, amb la dinamització de l’empresa terrassenca Creat360

En aquesta ocasió han estat 10 les empreses que hi han participat i cal destacar el gran interès que han generat aquestes sessions, segons ha indicat l’Anna Sadurní, tècnica de promoció econòmica del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

La jornada va estar presidida per Rosa Vestit i Villegas, alcaldessa de Sant Quirze de Besora, que va voler destacar “que s’ha desenvolupat una bona jornada de treball , on hem compartim experiències, que segur ens fan millors i més forts”.

compartim a montesquiu1

Actualment els Compartim ja són coneguts arreu com el “networking a la catalana”. Nascuts a l’entorn del Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot, el seu dinamitzador en Santi Rius, expert en temes de Creativitat i Talent i director de l’empresa terrassenca Creat360, destaca que “les sessions del Compartim s’estan consolidant com una alternativa a les accions de networking basades en dinàmiques anglosaxones en que es potencien els contactes efímers entre els participants, mitjançant accions com l’anomena’t “elevator speech”, que no afavoreixen el crear un clima propici que ajudi a potenciar la col·laboració entre empreses, element fonamental de la proposta dels Compartim”.

Els Compartim  milloren el coneixement i les sinèrgies entre els participants i ajuden a generar noves idees de negoci tot promovent la innovació i fomentant la col·laboració entre les empreses participants.