Creat360 dinamitza una trobada d’empreses a Torelló

foto compartim torello cEl dijous dia 13 de febrer de 2014 es va realitzar una nova sessió del Compartim, l’anomena’t “networking a la catalana” al Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a Torelló.Han estat 11 les empreses que hi han participat i, per l’èxit de la convocatòria, ja està previst d’organitzar una segona sessió el mes de març, segons ha indicat l’Anna Sadurní, tècnica de promoció econòmica del Consorci.

En Manel Romans president del Consorci va presidir la trobada i va indicar la necessita d’enfortir la col·laboració entre les empreses de la zona per ser més competitius i aprofitar les sinergies que es generin.

Compartim” és una acció de networking en la que, fomentant la creativitat i practicant accions de col·laboració i generació de sinergies, s’aconsegueix un millor coneixement entre els participants i es promou la creació de noves idees o oportunitats de negoci entre les empreses,  tot  compartint una estona del seu temps al voltant d’una taula.foto compartim torello a

Popularment batejat com el “networking a la catalana”, aquests actes van néixer a l’entorn del Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot i el seu dinamitzador n’ha estat sempre el Santi Rius, com a expert en temes de Creativitat i estimulació del Talent i director de l’empresa terrassenca Creat360.foto compartim torello b

Segons en Santi Riusels objectius d’un Compartim són millorar el coneixement i les sinèrgies entre els participants i generar noves idees de negoci, promovent la innovació i fomentant la col·laboració entre les empreses”.