Nova sessió del #networking a la catalana “Compartim”

logo consorci vall de gesEl dijous dia 13 de febrer de 2014 es realitzarà una nova sessió del Compartim al Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura amb la participació de 10 empreses de diferents sectors ubicades en aquesta zona.

“Compartim” és una acció de Networking en la que, fomentant la creativitat i practicant accions de “networking col·laboratiu”, s’aconsegueix un millor coneixement entre els participants i es promou la creació de noves idees o oportunitats de negoci entre les empreses, tot compartint una estona del seu temps al voltant d’una taula.

Popularment batejat com el “networking a la catalana” aquests actes van néixer a l’entorn del Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot i el seu dinamitzador n’ha estat sempre en Santi Rius, com a expert en temes de Creativitat i estimulació del Talent i director de l’empresa Creat360.

Els objectius d’un Compartim són:

  • Millorar el coneixement i les sinèrgies entre les empreses participants.
  • Aprendre a ser més creatius i generar noves idees de negoci, promovent la innovació i fomentant la col·laboració entre les empreses.