Us recomanem el llibre sobre #Vendes de la Mònica Mendoza

Us volem recomanar un llibre que considerem imprescindible: “Lo que NO te cuentan en los libros de ventas” de Mònica Mendoza, llicenciada en Psicologia, Màster en Direcció Comercial i programa de creixement d’empreses per l’IESE, professora de MKT i Vendes a la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) , EAE Business School i assessora de vendes de Cecot.

En aquest llibre hi trobareu 20 veritats que necessites conèixer urgentment per vendre més.

Es fa una presentació d’aquest llibre el 24 d’octubre de 2013 de 18.30 a 20.00 hores a la seu de la Cecot, carrer de Sant Pau 6, de Terrassa.

Comentari personal: Si esteu cansats dels manuals i dels consells de sempre sobre vendes aquí hi trobareu no només una visió personal d’una experta en el món de les vendes, hi trobareu tota l’experiència d’ algú que sap el que es vendre des del més baix dels esglaons i això és quelcom que cada cop costa més de trobar. Us asseguro que no us decebrà.