Jornada Compartim de “networking col·laboratiu” a la Cecot

segon compartim cecot1El divendres 6 de setembre de 2013 en Santi Rius, director de Creat360 serà el conductor d’una nova jornada del Compartim, un acte de networking col.laboratiu a la Cecot de Terrassa, organitzat per les organitzacions Cercle Cecot de Joves Empresaris, ISP joves empresaris i directius i JEC, club de Joves Empresaris del Centre Metallurgic de Saabadell

En què consisteix?

És una trobada al voltant d’una taula en la qual els assistents, amb el recolzament d’un expert en networking, aprofiten per relacionar-se, creuar opinions i col·laborar en projectes, mentre comparteixen una estona del seu temps i aprofiten per dinar.

Com s’organitza?

  • A la sessió hi participarà un màxim de 30 persones, repartits en 3 grups de 10 persones.
  • Abans de dinar, els participants faran un exercicis de creativitat per trencar el gel. La sessió té una durada de tres hores i mitja, de 12.00 a 15.30 hores
  • Lloc de celebració: a la seu del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Sant Pau 6 de Terrassa

Creat360 empresa especialitzada en assessoria de Creativitat i estimulació del Talent és l’encarregada de dinamitzar aquesta jornada amb la participació del seu directiu Santi Rius, assessor de màrqueting online i social media de la Cecot i expert en networking i creativitat. També comptarà amb el recolzament de la Teresa Guix de l’empresa Co-emprèn, experta en Col·laboració empresarial i emprenedoria.

Segons en Santi Rius, “el networking és la creació i manteniment d’una xarxa de contactes professionals” però el networking col.laboratiu va més enllà ja que cerca la possibilitat de que amb aquests contactes es puguin crear noves oportunitats per les empreses, a la vegada que dona resposta a les problemàtiques de moltes empreses que necessiten obrir-se a nous mercats o trobar socis de negoci per explorar altres possibilitats”.