Taller de tècniques de #creativitat de #Creat360

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERACreat360 de la ma del seu director, en Santi Rius es l’encarregada de la dinamització d’una de les activitats previstes que, sota el nom de “Provoquem la Innovació” pretén convidar a estudiants de 3er i 4art d’ESO, batxillerats i CFGM de diversos centres a educatius de Terrassa a entrar en la cultura de la creativitat i la innovació.

L’activitat s’inicia amb un taller de tècniques de creativitat que pretén ajudar als alumnes en el procés de reflexió vers un repte al que hauran de trobar una solució diferent, creativa, sostenible…

Entre totes les propostes presentades pels diferents centres participants, s’escollirà la més innovadora que serà premiada dins dels actes de “Terrassa en Òrbita”.

El primer centre en que es realitzarà aquest Taller de Creativitat serà l’escola TECNOS, amb el grup d’emprenedoria de tercer d’ESO, que consta de 22 alumnes i que està coordinat per el professor Jordi Torner.