Conferencia sobre l’ús dels Social Media a alumnes d’ESO

vedruna conferenciaCreat360 de la mà del seu director, en Santi Rius, ha realitzat una conferencia sobre “la web2.0 i els social media” als alumnes de quart d’ESO de l’Escola Vedruna Vall de Terrassa.

En el decurs de la presentació s’han repassat els aspectes fonamentals que un adolescent ha de tenir en compte a l’hora de treure el màxim profit de la seva relació vers el món de les xarxes socials i no caure en els paranys que pot suposar la seva dependència. Avui està més present que mai els casos de l’ús de tècniques anomenades Gossip (xafarderia anònima) molt presents en els centres escolars des de la plataforma de facebook amb els anomenats “Informer”.pati vedruna

La xerrada de dues hores de durada ha remarcat la necessitat de que els nois afrontin l’ús de les noves tecnologies sabent-ne els seus perills però sabent també aprofitar les oportunitats que aquestes els donen en els àmbits de la comunicació i les relacions socials.

Creat360 seguirà oferint aquestes presentacions a altres centres educatius a la vegada que també ofereix xerrades a les AMPES sobre aspectes relacionats amb el que els pares han de saber sobre el que els seus fills fan a Internet i com poden detectar-ne els possibles problemes abans que aquests es cronifiquin.