Una nova aplicació de Toys”R”Us per facebook

Creat360 us informa que Toys “R” Us ha desenvolupat una aplicació per facebook anomenada “mochila virtual” en la que pots omplir la motxilla amb productes de la tenda i si la nostra resulta la més votada per la comunitat tindrem l’opció de guanyar-la de forma real. A part del guanyador hi ha altres premis consistents en targetes regal de diferents valors.

La campanya estará activa només fins el 19 de setembre a la plana www.facebook.com/Toysrusesp

Creat360 us informa que Toys “R” Us ha desenvolupat una aplicació per facebook anomenada “mochila virtual” en la que pots omplir la motxilla amb productes de la tenda i si la nostra resulta la més votada per la comunitat tindrem l’opció de guanyar-la de forma real. A part del guanyador hi ha altres premis consistents en targetes regal de diferents valors.

La campanya estará activa només fins el 19 de setembre a la plana www.facebook.com/Toysrusesp