Les 10 marques amb més seguidors i com ho han aconseguit

Us presentem un nova infografia que no us podeu perdre, aquesta vegada creada per kissmetrics, on descobrireu quines són les 10 marques i les 10 identitats on-line amb més seguidors a facebook.
Ara que aviat arribarem a la xifra de que una de cada dues persones de tot el món, i que tenen accés a Internet, està a facebook, es hora de que ens plantegem la nostra estratègia a seguir, sent conscients que l’èxit en aquesta plataforma requereix: planificació, esforç, treball, temps i creativitat.
Avui es dona la paradoxa de que ja hi ha empreses que han tancat la seva pàgina web per centrar-se exclusivament en facebook, per tal de construir una potent comunitat entre els seus seguidors. En aquesta infografia hi trobareu 7 bons consells, que tota empresa hauria de seguir.