És important tenir somnis i tenir la voluntat de lluitar per assolir-los

conferencia IES santa eulalia 2020 grupEn Santi Rius director de Creat360 afirma que “l’important quan ets jove és tenir somnis i saber que cal lluitar per assolir-nos, sento conscient que no tots es podran aconseguir , però que cal gaudir també de l’experiència dels fracassos per saber valorar degudament els èxits”.

Dins de l’àmbit de la Mostra del Coneixement organitzada pel servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, en Santi Rius, de Creat360, ha donat una conferència sobre com “els Blocs personals poden ajudar als joves” i ha estat adreçada als alumnes de PFI del Institut Santa Eulàlia a la sala d’actes de l’ETSEIAAT.

La Mostra del Coneixement te com a objectiu la voluntat d’ampliar i consolidar activitats vinculades al món de la universitat, la recerca, la innovació i el coneixement. La Mostra te diversos objectius, com són apropar el coneixement a la població en general i afavorir els contactes en l’àmbit universitari, entre d’altres.conferencia IES santa eulalia 2020

Segons dades proporcionades per en Santi Rius, “actualment a Terrassa hi ha molt pocs joves que utilitzin l’eina dels blocs personals i en canvi a nivell empresarial els blocs han crescut i estan considerades unes eines important dins del pla de màrqueting de continguts de qualsevol empresa.

Segons en Santi “el més important, fem el que fem, és que procurem emocionar, ja que només recordem aquelles coses que ens han emocionat” i que per això “cal ser creatius i procurar oferir quelcom diferent amb l’objectiu de donar la sensació de que els nostres seguidors descobreix quelcom de nou que desconeixien i que els pot agradar”.

La conferencia s’ha realitzat el dijous 30 de gener.