El Social Selling ens ajuda a vendre millor, mitjançant les xarxes socials

social sellingA la Cecot aprendrem com el Social Selling ens pot ajudar a vendre mitjançant les xarxes socials de la mà de l’Álex López, en un acte organitzat pel club de màrqueting i vendes del qual en formo part.

Qui millor per parlar-nos de vendes que una persona que va començar venen de la forma tradicional i que ha sabut adaptar-se a les noves tecnologies fins a convertir-se en tot un referent del Social Selling, un terme molt actual i de gran importància estratègica per a moltes empreses.

El màrqueting no ha parat d’evolucionar des del dia en que una persona va decidir posar a la venda l’excés del que podia produir i avui, amb el màrqueting digital, tots desitgem vendre els nostres productes o serveis mitjançant l’email màrqueting o els Mitjans Socials, fenomen que ara coneixem amb el nom de Social Selling.

Aprofito per deixar-vos un esquema amb els elements fonamentals del Social Selling.