Saps quin és el teu índex de vendes amb les xarxes socials (SSI) a Linkedin?

index linkedin santiLinkedin t’ofereix la possibilitat de calcular el teu índex de vendes amb les xarxes socials, conegut com a SSI i que no és altra cosa que una mesura que intenta classificar l’ús que realitza un professional o una empresa de Linkedin com a eina de vendes amb les xarxes socials.

Per calcular aquesta xifra Linkedin té en compte les dades de la teva marca personal i aquí intervé si tenim molt o poc complert el nostre perfil a Linkedin i en especial les validacions i recomanacions que hàgim rebut i també les publicacions llargues que tinguem, alhora que comptaran més aquelles que hagin assolit més seguidors.

La segona mesura que comptabilitza son les dades de les teves relacions professionals i aquí compten els contactes i la tassa d’acceptació de les teves sol·licituds de contacte, o sigui quanta gent accepta seguir-te quan els hi demanes.

La tercera mesura son les dades de la teva participació a Linkedin, de manera que aquí compten el contingut que comparteixes, les recomanacions i els comentaris rebuts, el missatges que enviïs i el índex de resposta que obtinguis així com els grups als que pertanys i la teva participació efectiva en ells.

I la quarta mesura són les dades del ús que fas de Linkedin per trobar possibles clients i té en compte les cerques de persones, les visualitzacions de perfils i els dies en que estàs actiu.

A Creat360 creiem que a Linkedin no només s’hi ha d’estar, sinó que s’hi ha d’estar de forma activa i per això et mostrem l’índex del Santi Rius amb la idea de que el comparis amb el teu índex.

Si vols calcular el teu SSI entra a https://business.linkedin.com/sales-solutions/social-selling/the-social-selling-index-ssi