Apuntat a la 6a. Edició del programa Consolida’t a la Cecot

consolidat 2019Vols fer nous clients i augmentar la teva facturació? Vols millorar la teva formació empresarial?

Gratuït!

L’Organització d’Autònoms de Catalunya – AUTCAT, associació adherida a la patronal Cecot, posa en marxa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la 6a. Edició del programa Consolida’t que te l’objectiu d’impulsar la consolidació, l’enfortiment i la re invenció del treball autònom.

Què ofereix el programa?:

El programa està subvencionat per a les persones autònomes que hi participin, i ofereix un itinerari formatiu acompanyat d’un assessorament personalitzat que els ajudarà a millorar la viabilitat del negoci, millorar la seva capacitat gestora i empresarial per a ser més competitius en un entorn tant canviant com l’actual. Inclou les següents accions:

  • Sessions d’assessorament expert en aspectes clau per a la gestió del negoci.
  • Formació obligatòria (Comptes de resultats i tresoreria) i Formació optativa en gestió econòmica, aspectes jurídics i documentals de l’activitat, gestió comercial i l’atenció al client, màrqueting digital, gestió del temps, elaboració de pressupostos i la gestió econòmica, networking, creixement personal i comunicació.

Creat360 de la ma de Santi Rius donarà les capsules formatives corresponents a Màrqueting Digital i a Networking.

Qui es pot beneficiar?:

• Els treballadors/es autònoms/es.

• Els treballadors/es autònoms/es econòmicament dependents (TRADE)

• Autònoms/es donats d’alta al règim d’Autònoms integrat/da en una societat civil privada, una comunitat de béns o una societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000,00€ anuals).

• Persones autònomes que han cessat la seva activitat i volen iniciar un nou projecte.

Apuntat a la Cecot:

Per a participar en el programa o per rebre més informació us podeu posar en contacte amb Cristina Andreu al telèfon 93 736 11 08 o envia un email a autcat@cecot.org. Les places són limitades a 36 persones i les inscripcions es fan per ordre d’entrada de sol·licitud.

Full informatiu Consolida’t2019