Sabeu quin és el color de l’any segons Pantone?

pantone_color_of_the_year_greenery_color_formulas_guides_bannerEl color pantone que s’ha triat per l’any 2017 és un verd, concretament el Greenery 15-0343 que intenta simbolitzar representar un nou començament i una més intensa connexió amb la natura a més d’intentar representar la situació actual del nostre món, ple de preocupacions i incerteses.

Segons indica el mateix Pantone Color Institute, el Greenery 15-0343 “satisfà el creixent desig de rejovenir-nos i revitalitzar-nos i evoca l’inici de la primavera, quan els verds de la natura reneixen”.

Us deixem una infografia realitzada per Paredro on explica amb més detall les games cromàtiques triades.pantone-2017-infografia

En la web de pantone hi trobareu tots els detalls: https://www.pantone.com/color-of-the-year-2017-color-standards

L’any 2016 van ser dos els colors triats però aquest any n’ha esta un de sol i sens dubte marcarà com ja és habitual el desenvolupament de productes, embolcalls, etc.

La composició del Pantone Greenery 15-0343 s’inspira en el verd de l’herba i dels arbres amb subtils matisos de groc, mentre que pretén simbolitzar el color de l’esperança, un element que ajudi a regenerar, refrescar, revitalitzar i renovar molts aspectes de la nostra vida quotidiana, amb la finalitat de reafirmar-la.

Ara que l’utilitzem més o menys ja depèn de cadascú de nosaltres.