7 Eines de màrqueting que ens poden ser útils

Avui us presentem 7 Eines de màrqueting que creiem que us poden ser útils:

Piktochart   piktochart

Una eina per crear infografies que avui són altament valorades per els usuaris ja que són una manera molt efectiva de transmetre contingut de manera molt visual alhora que es converteixen en elements virals i serveixen per millorar el nostre branding. Ofereix una versió gratuïta que permet crear infografies amb la mida que vulguem, pujar les nostres pròpies imatges, a més d’oferir-nos interessants estadístiques del seu ús.

BeFunkybefunky

Una bona eina d’edició de imatges amb 3 opcions: Photoeditor per editar imatges, afegir texts, etc., Coladge Maker per crear collages personalitzats i Designer per crear capçaleres, targetes, cartells, etc. Permet fer el que desitgem amb una imatge tant per un ús personal com per la nostra web o empresa.

Pixabay

Aquesta eina ens ofereix més de 630.000 imatges lliures de drets d’autor. Podem triar fotos, il·lustracions, símbols o vídeos en un gran banc de imatges, tant per ús personal com Professional. Les imatges les podem triar amb blanc i negre, color o amb transparències i està assegurat que si les utilitzem no infringirem cap dreta d’autor ja que son imatges de llicència lliure.pixabay 2

Debut Video Capture

Una eina de video màrqueting que ens permet gravar-nos utilitzant la nostra webcam a la vegada que podem capturar la part de la pantalla que desitgem alhora que podem utilitzar el so del micròfon o dels altaveus. També podem triar el punter del mouse i canviar el seu color o mida i posteriorment descarregar el que hàgim gravat en format avi. Ens serà molt útil per fer tutorials que ens poden servir tant com a elements de branding, com per  formació o per ús personal si ens hem de fer un video-currícumlum.

On Line Video Cutter

Una eina que ens permetrà seleccionar les parts que ens interessin d’un vídeo i fer el muntatge que desitgem alhora que podem triar la qualitat que desitgem abans de tallar-lo per descarregar-lo en el format que més ens convingui.Jukedeck

Jukedeck

Una eina per generar música lliure de drets d’autor per afegir-la als nostres vídeos o presentacions i no tenir que pagar pel seu ús. Podem crear músiques totalment originals i amb l’estil que considerem que s’adapta millor al nostre contingut i amb la durada exacte del vídeo al que la vulguem integrar de manera que no ens quedi tallada.

Bit.ly

És una eina que ens permet convertir un enllaç llarg i poc útil en un de curt i que podem fer servir amb més comoditat, a part d’oferir-nos eines estadístiques. A més permet personalitzar les urls curtes així com modificar-les quan vulguem o saber quantes vegades a estat pitjada o compartida una url creada amb aquesta aplicació. Les urls curtes són especialment útils a twitter a part de que són més fàcils de recordar o escriure.