#CoverRing, una innovació en el món del cava a #Hispack

coverring fons negreA la Fira Hispack s’ha presentat de la mà de l’empresa catalana CoverRing una novetat en el món del cava que aporta innovació i exclusivitat per les ampolles Premium i ha comptat amb l’assessorament de Creat360 en el seu llançament en el mercat nacional i internacional.

Quan en el món del cava, del champagne i de la resta d’escumosos semblava que ja estava tot inventat, una companyia catalana, Bellot Technics BM, S.L., integrada per un equipo de professionals amb una gran experiència en l’àmbit del packaging, ha creat CoverRing, una distinció especialment dissenyada per aportar luxe prestigi i elegància a les ampolles d’alta gama.

CoverRing és una peça metàl·lica i personalitzable que acompleix la doble funció de senyalitzar la qualitat d’una ampolla i, a més. Facilitar-ne la seva obertura. Aquest va ser, precisament, un dels més grans reptes tècnics que va comportar el seu disseny, ja que l’equip de professionals de CoverRing volia aportar quelcom de innovador al sector del packaging de luxe. Per això CoverRing, a més de poder-se acoblar a l’ampolla amb un simple clic, permet infinitat de formes per tal d’adaptar-se al 100% a la imatge del client.

El seu llançament a estat al gener d’aquest 2015 i la resposta del mercat està sent molt positiva i ja ha assolit el premi al Packaging més Innovador en el concurs IPA Awards. Destaquem la vocació internacional del projecte que ha aconseguit obrir representació a França i Alemanya.coverring a hispack1

CoverRing també pot ser un bonic record d’una celebració inoblidable“, comenta la directora d’aquesta companyia, Marta Bellot, “perquè una vegada oberta l’ampolla, el CoverRing es pot lluir com una joia, a més de poder-se convertir en un objecte col·leccionable“.

Actualment ja són diverses les firmes del sector del cava i dels escumosos en general que han mostrat el seu interès en incorporar aquest element a les seves botelles Premium degut, sobretot, als beneficis que aporta als seus productes en matèria de innovació, luxe, prestigi i elegància.

La presencia d’aquesta firma la podeu trobar al Saló HISPACK- Palau 2 -Sector PREMIUM Pack – Stand P-12

Més info a: www.coverringlux.com