Curs sobre Màrqueting de Guerrilla a @cecotformació

marketing-de-guerrillaL’objectiu del curs és conèixer les eines necessàries i adquirir les habilitats per aprendre a fer un pla de Màrqueting de Guerrilla fent servir els millors mètodes.

Els formadors són la Mónica Mendoza, psicòloga experta en màrqueting i vendes i autora del llibre “Lo que NO te cuentan en los libros de ventas” i en Santi Rius, enginyer expert el màrqueting digital i social media.

El curs està dirigit a tots aquells professionals que vulguin aprendre a fer un bon màrqueting de guerrilla i entre els seus continguts podem destacar: Desenvolupament màrqueting creatiu / L’avantatge competitiu, arma del màrqueting / Human Media Màrqueting / Màrqueting urbà / Estar o no estar a les xarxes socials?curs monica cecot formacio

El curs té una durada de 8 hores i es farà el divendres 10 d’abril de 2015 de 9 a 18 hores a la seu de la Cecot del Carrer San Pau 6 de Terrassa

Podeu trobar la fitxa del curs a: http://butlleti.cecot.org/m/5ba311