Saps que el Marsala és el color pel 2015?

marsala pantone2 Cada any Pantone presenta el que per ells serà el color de l’any i per el proper any s’ha triat el Marsala Pantone 18-1438, un color que porta el nom en homenatge a la ciutat siciliana de Marsala degut al color rogenc dels vins que s’hi produeixen.

Com podem definir el color Marsala? Com a color de terra, de teula, de fang, de vi, un color molt proper a aspectes relacionats amb la natura si ens fixem en el color en la versió mate, però si a aquest color li podem brillantor obtindrem un color sofisticat, elegant, luxós que pot ser molt benvingut pel públic femení.

Des de Creat360 creiem que aquest color pot donar molt joc en els apartats d’interiorisme i de la moda. Segons afirmen aquest color donarà molt de joc ja que fomenta mmarsala pantoneolt la Creativitat i ofereix grans expectatives a la imaginació dels dissenyadors, publicistes i creatius.

Segons diuen els de Pantone:

“Llamativo sin ser abrumador o brillante, los consumidores se sienten inmediatamente atraídos por este color, lo que lo convierte en un tono fascinante en el punto de compra”.

Link: http://www.pantone.com/pages/index.aspx?pg=21163&