Dinamització empresarial a Camprodon amb una iniciativa terrassenca

compartim camprodonUna nova sessió del “networking a la catalana – Compartim”, nascuda a Terrassa, ha servit per reunir a una representació del teixit empresarial de Camprodon amb la intenció de cercar sinèrgies de col·laboració entre sectors diferents, tot estimulant la generació de nous negocis o la creació de noves propostes de valor.

Una jornada celebrada a Camprodon en el saló de plens de l’Ajuntament d’aquesta bonica ciutat dels Pirineus Orientals ha servit de foment de la cooperació empresarial gràcies a la dinàmica dels “COMPARTIM”. La sessió ha estat organitzada per el Consorci Ripollès Desenvolupament, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i amb la participació de l’empresa terrassenca Creat360.

Santi Rius, assessor de màrqueting i social media de la Cecot i director de Creat360 ha estat com és habitual en aquestes jornades el dinamitzador i el conductor d’una sessió en la que podem destacar la intensa participació dels assistents que van expressar de forma contundent “la necessitat de que aquestes jornades apleguin no només al teixit empresarial d’una ciutat o territori, sinó també les administracions públiques per tal de que aquestes escoltin que realment cal més recolzament en els àmbits del foment de la col·laboració oberta”.

compartim ajuntament camprodonTambé varen comentar que “cal treballar el anar tots a una ja que actualment en la seva zona els empresaris van una mica cadascú a la seva i no hi ha la voluntat de pensar primer en el bé comú abans que en el bé particular”.

Aquestes sessions de networking s’han vingut desenvolupant durant el 2014 en diferents zones del territori català i han ajudat a aportar una imatge de que a Terrassa es promouen iniciatives que ultrapassen l’àmbit local i pretenen aportar valor a altres territoris. Terrassa així garanteix que aquest nou model de networking a la catalana segueixi consolidant-se arreu del Catalunya com una alternativa a altres model anglosaxons.

Els Compartim, nascuts dins del Club de Màrqueting i Vendes de la patronal Cecot, tenen com a objectiu la millora del coneixement i les sinèrgies entre els participants alhora que pretenen ajudar a generar noves idees de negoci tot promovent la innovació i fomentant la col·laboració entre els empresaris participants.