Es presenta al mercat el servei VICEOCV-PRO de videocurrículums

logo_videoCVpro

El servei VIDEOCV-PRO de Creat 360 es presenta al mercat de la mà de Cecot Persona i Treball i amb la col·laboració de i-frame

VIDEOCV-PRO és un model de videocurrículum professional adreçat a persones actualment a l’atur, que tinguin un perfil mitjà-alt i a les que els costi aconseguir entrevistes de treball efectives, mitjançant un mètode que comprèn:

  • Formació sobre com articular el discurs i de com parlar davant d’una càmera.
  • Filmació professional amb el posterior muntatge del VIDEOCV-PRO.
  • Lliurament del VIDEOCV-PRO al client i pujada del mateix a una plataforma online.
  • Possibilitat de fer un curs sobre identitat personal digital i difusió en l’entorn 2.0.

Els objectius del VIDEOCV-PRO són crear un servei de qualitat, centrat en aportar als clients la millor experiència possible a l’hora de crear el producte que els pot ajudar a canviar la seva vida. Crear un producte diferent i innovador que pugui adaptar-se a tots els estàndards de reproducció i satisfaci al client.

Creat360 i el seu director Santi Rius, assessor de màrqueting on-line i social media de la Cecot ha impulsat que aquest projecte es presentés al mercat de la mà de Cecot Persona i Treball.

Sobre el videocurrículum: l’any 2013 prop del cinquanta per cent de les empreses a Espanya va utilitzar les xarxes socials per seleccionar persones i als Estats Units prop del 90% de les empreses ja ho feia l’any 2011. Fins fa pocs anys, a l’hora de cercar feina només hi havia la necessitat de tenir un bon currículum. Ara, però, es para atenció a aspectes com el posicionament web del candidat, la seva incidència a les xarxes socials, el seu currículum electrònic i un concepte que cada vegada agafa més força com és el videocurrículum.

El videocurrículum no reemplaça al CV tradicional, però el complementa perquè marca la diferència amb la resta de persones candidates, mostra l’habilitat del candidat i mostra les seves dots lingüístiques, verbals o comportamentals.

Podeu trobar més informació a la plana: https://www.creat360.com/videocurriculum/