Premi “provoquem la innovació” : una nova forma de potenciar la #Creativitat dels joves

foto conjunt lliurament premiEl dijous 21 de novembre l’ Ajuntament de Terrassa va lliurar els premis “Provoquem la Innovació” als Instituts i escoles de la ciutat de Terrassa que van participar en el repte que els van plantejar des d’Orbital40 de com “Com fer Nadal a la ciutat”. Reunit el jurat es va decidir atorgar el primer premi a l´Institut Torre del Palau pel projecte “Nadal Colorit” en que plantejava implicar als veïns amb la decoració dels balcons i finestres, potenciant la seva difusió mitjançant les xarxes socials i els programes de compartir fotografies, tant populars en el món dels mòbils, com Instagram. Els finalistes van ser dos projectes de l’escola Tecnos.

Els altres instituts i escoles que hi van participar eren: l’escola Vedruna i els IES Nicolau Copèrnic i IES Santa Eulàlia.

En Santi Rius  de Crea360 amb el suport de la Teresa Guix, de Co-emprèn van ser els encarregats de realitzar els cinc tallers d’estimulació de la Creativitat, adreçats a aquests joves d’ESO i Batxillerat, per tal de potenciar les seves capacitats i implicar-los en els reptes de la seva ciutat. El projecte és una iniciativa d’Orbital40 i donat l’èxit obtingut en aquesta primera convocatòria se li vol donar continuïtat en els propers anys.

Aquí podeu veure un retall de premsa que informa d’aquesta noticia: Lliurament premis Provoquem la Innovació als Instituts de Terrassa