Finalistes dels Premis Blogs Catalunya 2013

premis blogs catalunya 1En Santi Rius Casas, director de Creat360 és l’autor de diversos blogs personals i d’empresa i aquest any un dels seus blogs personals ha estat Finalista de la Categoria d’Esports dels Premis Blogs Catalunya 2013.

L’associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement ) neix l’any 2008 amb la vocació de ser una entitat que generi interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

El blog sobre les excursions per Sant Llorenç titulat: http://excursionisme.wordpress.com/ i inaugurat el novembre del 2007 i que ha rebut prop de 39.000 visites, està realitzat i actualitzat de forma particular i totalment desinteressada per en Santi Rius, autor entre altres blog del també reconegut “Records de Terrassa” http://recordsdeterrassa.wordpress.com/ , creat el maig del 2007 i que ha rebut més de 400.000 visites, ja fa temps va ser reconegut entre d’altres per Catalunya Radio i TV3 com un dels blogs més recomanables.

Us deixem unews fotografies de l’acte de lliurament dels Premis a Granollers:

premis blogs catalunya 2 premis blogs catalunya 3 blogs catalunya diari terrassa