Cinquè Taller de tècniques de #creativitat de @creat360

Tallers grups torre del palauEl cinquè centre en que es realitzarà el Taller de Creativitat del Projecte Terrassa en Orbita serà l’IES Nicolau Copèrnic de Terrassa, amb els grups de Quart d’ESO, amb un total de 30 alumnes i que estarà coordinat per el professor Javier Laganga. El dinamitzador del taller de nou serà en Santi Rius, director de Creat360.taller creativitat torre del palau1

Aprofitem per mostrar unes imatges del taller anteriorment celebrat a l’IES Torre del Palau de Terrassa.

Tallers grups torre del palauEl cinquè centre en que es realitzarà el Taller de Creativitat del Projecte Terrassa en Orbita serà l’IES Nicolau Copèrnic de Terrassa, amb els grups de Quart d’ESO, amb un total de 30 alumnes i que estarà coordinat per el professor Javier Laganga. El dinamitzador del taller de nou serà en Santi Rius, director de Creat360.taller creativitat torre del palau1

Aprofitem per mostrar unes imatges del taller anteriorment celebrat a l’IES Torre del Palau de Terrassa.