Quart Taller de tècniques de #creativitat de @creat360

tallers creativitat Vedruna1El quart centre en que es realitzarà el Taller de Creativitat del Projecte Terrassa en Orbita serà l’IES Torre del Palau de Terrassa, amb els grups de Quart d’ESO i Batxillerat, amb un total de 25 alumnes i que estarà coordinat per el professor Evaristo González El dinamitzador del taller de nou serà en Santi Rius, director de Creat360.taller creativitat vedruna 2

Aprofitem per mostrar unes imatges del taller anteriorment celebrat a l’Escola Vedruna de Terrassa.

tallers creativitat Vedruna1El quart centre en que es realitzarà el Taller de Creativitat del Projecte Terrassa en Orbita serà l’IES Torre del Palau de Terrassa, amb els grups de Quart d’ESO i Batxillerat, amb un total de 25 alumnes i que estarà coordinat per el professor Evaristo González El dinamitzador del taller de nou serà en Santi Rius, director de Creat360.taller creativitat vedruna 2

Aprofitem per mostrar unes imatges del taller anteriorment celebrat a l’Escola Vedruna de Terrassa.