Conferència sobre Experiències empresarials d’èxit a la Cecot

business excellent experienceSer emprenedor en el context econòmic actual, és un doble repte que cada vegada més persones han assumit com a propi. Ser capaç de donar la volta a una situació adversa i trobar oportunitats per aconseguir l’èxit empresarial, és el tema que centrarà l’acte d’avui.

A la seu de la Cecot,  carrer de Sant Pau 6, de Terrassa , tindrà lloc el 29 de maig de 2013 de 18.30 a 20.30 hores una conferència en la que podrem gaudir de 3 experiències professionals d’èxit:

La Maleta Roja: el seu èxit ha estat aconseguir professionalitzar l’erotisme dirigint-lo cap a la salut sexual femenina i compartida. Actualment tenen un equip de 400 assessores per tota Espanya.

Hnos. Cant: empresa de serveis integrals professionals que va néixer a l’any 1963. Des d’aleshores el seu creixement ha estat constant. L’èxit empresarial assolit es fonamenta en la voluntat de millorar contínuament. Actualment compten amb més de 700 professionals i tres delegacions situades a Terrassa, Sabadell i Girona.

Palens Barcelona: és una marca dedicada a la producció i distribució d’ulleres de sol fetes de fusta. El seu èxit: el producte. La marca va ser creada a Barcelona per l’Oscar Palencia i creix dia a dia, arribant ja el mercat internacional.

PROGRAMA
18.30h Benvinguda a càrrec del president del Club Cecot de Màrqueting i Vendes
18.40h 1er cas d’èxit a càrrec de la Sra. Dina Hoernëcke, fundadora i la Sra. Charo López-Pozas, responsable de vendes de la Maleta Roja
19.00h 2n cas d’èxit a càrrec del Sr. Juan Antonio Rubio, director comercial i Màrqueting de Hnos. Cant.
19.20h 3er cas d’èxit a càrrec del Sr. Carles Oliver, Soci Directiu de Palens.
19.40h Torn obert de paraules
20.00h Fi de l’acte. Còctel

I com sempre, desprès de la conferència, hi haurà una estona per fer networking, tot fent un pica-pica per gentilesa de Ristol Restaurants.

Si voleu assistir-hi, cal que empleneu aquest formulari o envieu un correu a clubmk@cecot.org, indicant les vostres dades de contacte. Les places són limitades a la capacitat de la sala.