Li treus tot el suc a Pinterest?

pinterestJa feu servir el Pinterest en la vostra estratègia de marketing o de comercialització on line? Si no és Aixa potser ja va sent hora que ho proveu. A Pinterest podreu compartir el que més us agradi (fotografies, vídeos) i podreu observar el que els demés publiquen en els seus espais per tal de descobrir tendències, dissenys, idees, etc. que us poden servir de font inspiracional per els vostres interessos.

Si creieu que Pinterest té poques utilitats, des de Creat360 us volem indicar una llista d’aplicacions (en ordre ortogràfic) que us podran ajudar a que les accions que feu a Pinterest siguin més eficients i la seva gestió us resulti més còmode:

Curalate: Eina de mesura i monitorització interessant per marques comercials.

Kuzimo: Per si volem modificar les imatges abans de penjar-les i compartir-les a Pinterest amb filtres similars als d’Instagram.

Pin Alerts: Per rebre notificacions quan algú comparteix un dels nostres pins.

Pingraphy: Una bona utilitat si el que desitgen és programar els nostres pins o si8 volem consultar dades analitiques.

PinPuff.com: es tracta d’una eina que ens permet mesurar la viralitat i l’influencia dels usuaris de Pinterest i així poder decidir quins ens convé més seguir o que ens segueixin.pinzy

Pinzy: Una extensió de Chrome per poder previsualitzar els pins en un format més gran i amb més resolució.

Repinly: Una altra eina que ens recomanarà a quins usuaris ens convé més seguir segons categories de pins i boards. Ens informarà dels pinners més influents, dades de les accions més realitzades pels usuaris (like, repin o comentaris) i també, com el cas d’abans, ens pot servir per mesurar l’influencia dels usuaris.

Snapito: Amb aquesta utilitat podrem captura pantalles de planes web per desprès penjar-les a Pinterest o guardar-les en el nostre ordinador.

SpinPicks: Un cercador d’imatges a Pinterest i Flickr i també vídeos a Youtube.