weslu.com, una nova plataforma d’aprenentatge on-line que fomenta el consum col·laboratiu

Weslu afirma que té l’objectiu d’ensenyar i aprendre en qualsevol àmbit del coneixement aprofitant la relació “entre particulars” i ho fa amb una oferta inicial de 100 cursos, seguint l’exemple d’altres espais tant coneguts com Skillshare, de la Universitat de Califòrnia.

La directora de Weslu, Cruz Mariño indica que “el consumo colaborativo es una tendencia emergente en todo el mundo. La sociedad ha descubierto que hay otra manera de hacer las cosas, más sencilla, económica y sostenible”.

La formació que ofereix és molt amplia i està oberta a tots els àmbits que puguin afectar a la nostra vida diària, tant personal com professional. Com resoldre un problema d’àmbit domèstic fins a formació de noves tecnologies que puguem aplicar al nostre negoci. Qui tingui un coneixement sobre algun tema en concret i vulgui generar ingressos aquesta pot ser una boina iniciativa. També existeix la possibilitat de que els mateixos usuaris demanin formació sobre aspectes que els interessi .

Des de Creat360 seguirem aquesta iniciativa amb interès, per veure com es va desenvolupant la seva oferta i l’acceptació que desperti en el mercat.