Èxit en la presentació del nou ipad al PAC

La xerrada informativa de l’iPad3 i les aplicacions més útils per emprenedors va tancar-se el dimecres 28 de març amb èxit.

L’acte va començar amb la benvinguda donada per el Santi Rius, Director de l’Associació empresarial Creat 360 i va seguir amb la ponència del convidat Jordi Valls, fundador de l’empresa de fundes personalitzades  1sleeve, el qual va subratllar la importància de l’iPad en el seu dia a dia.  1sleeve, és un projecte dirigit  a despertar la creativitat a l’hora de dissenyar la seva funda. Una oportunitat  per a els dissenyadors d’arreu del món i per a qui vulgui descobrir la pròpia creativitat.

Oriol Fabré, co-responsable d’empreses i màrqueting d’INTECAT iStore, (Apple Premium Reseller a Granollers, Sabadell, Terrassa i, ben aviat, Tarragona) va ressaltar que l’iPad, en contra del que molta gent creu, és molt més que un dispositiu per jugar. Al mercat actual hi ha més de 200 mil aplicacions dissenyades per l’iPad.  “Aquesta eina està revolucionant el món empresarial, ha facilitat molt el dia a dia dels seus usuaris”- va insistir.

Santi Rius va cloure l’acte amb l’explicació del nou espai Collab Vallès, situat al mateix  Parc Audiovisual de Catalunya, una iniciativa que neix amb l’objectiu de crear un espai de treball i de col.laboració amb diferents professionals del sector de les noves tecnologies.