Presentació Ipad3 al Parc Audiovisual de Catalunya

Al Parc Audiovisual de Catalunya es presenta el nou iPad 3 ja que aquesta renovació tant esperada permet mirar molt especialment cap el món de l’audiovisual i el cinema. La nova generació proporciona una pantalla apta per continguts 3D i una pantalla retina display (4 vegades més resolució que l’anterior), preparada per submergir-se en la tercera dimensió.

Per la seva alta resolució de 2048×1536 píxels, l’anomenen  iPad HD. El tablet amb més qualitat de pantalla que qualsevol televisor Full HD. Una imatge més que perfecte que ens deixa de nou sense paraules.

El seu disseny ergonòmic permet que molts emprenedors sigui la seva eina de treball diari. Apple Store dedica gran part de les seves apps al món de l’emprenedoria i autònoms professional i la seva renovació canviarà la seva decisió de compra. Avenç en la connexió a 4G, bateria de llarga duració (10h) i millora en la velocitat dels processadors que permet una rapidesa i agilitat que cap tablet existent. Si ets emprenedor o vols treure profit a l’iPad d’una manera més productiva, coneixeràs les aplicacions més interessants i innovadores per un creixement empresarial.

Poc més de 72h després del seu llançament oficial, presentem a Terrassa aquest fenòmen per a un públic emprenedor i del sector audiovisual, amb la col·laboració de:

  • Santi Rius, director de Creat360, assessor de màrketing on-line i social media de la Cecoti professor de l’EUNCET en e-commerce (www.creat360.com / twitter: @santirius) que farà la presentació de l’acte.
  • Jordi Valls, emprenedor i fundador de l’empresa de fundes d’ipad personalitzables 1sleeve (www.1sleeve.com guanyador del programa d’emprenedors Yuzz de Fundació Banesto.
  • Intecat iStore, espai dedicat exclusivament a productes Apple amb personal expert en la tecnologia més puntera d’aquesta marca.

 28 de Març al Parc Audiovisual de Catalunya de 18-19h a l’espai Collab Vallès (Terrassa).

Aquesta és una iniciativa organitzada per Collab Valles, una plataforma que neix amb l’objectiu de crear el teu espai de treball de manera col.laborativa i en un entorn altament creatiu i que et pot obrir nous contactes. L’espai col.laboratiu del Vallès.