Creat360 amb la Marató de TV3

Si des de Creat360 defensem la necessitat de ser cada dia més creatius, no podíem deixar de donar suport a una iniciativa que cada any es renova i que cada any es posa el repte de tornar a emocionar a la gent d’un país en benefici dels altres.
La Marató de TV3 és quelcom més que una acció de recapta, és un projecte on milers de persones, institucions i entitats aplicant el seu talent i la seva creativitat per fer possible el somni d’aconseguir diners per ajudar en la investigació d’una malaltia.
Us volem convidar a que tots hi participeu i que, si teniu una estona, visualitzeu aquest vídeo amb l’escolania de Montserrat i que sortirà el dia de la Marató. A mi m’ha posat la pell de gallina i espero que a vosaltres també:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5QjrepnksOU&feature=youtu.be]