Jornada sobre com millorar la rendibilitat de les xarxes socials

Les xarxes socials ja formen part de la major part d’empreses incloses les PIMEs, els autònoms i emprenedors. Tot i així no sempre es defineix una estratègia ni es coneix com treure el màxim rendiment de les eines 2.0. La optimització de l’ús del “social media” és clau per realment innovar i millorar la productivitat i les vendes.

Per tal d’aclarir aquests punts, la Fundació Cecot Innovació ha oganitzat, pel dimarts dia 22 de novembre, una jornada on Santi Rius, assessor en Màrqueting per a Internet i Xarxes Socials de la Cecot i director de Creat360, mostrarà com la geolocalització pot millorar el nostre negoci i introduirà la premiada xarxa social Grera, el “Facebook” de les empreses.

Dia: Dimarts 22 de Novembre de 2011 / Hora: de 09:45 h a 13:00 h

Lloc: Aula Magna. Seu de la Cecot · C/ Sant Pau, 6 · 08221 Terrassa (BCN)

Adreçat a: Gerents, directors de màrqueting, comunicació, tècnics del sector TIC. Jornada_Xarxes_Socials_FCI