Un record per l’Steve Jobs, una “bona persona”

Ha passat a una nova vida una de les persones més emprenedores que mai hagi conegut, l’Steve Jobs i, per recordar-lo, crec que el millor que podem fer és tornar a sentir el seu cèlebre discurs a la Universitat d’Stanford l’any 2005 en que ens explicava tres històries de la seva vida.

Penso que és un vídeo que hauria de formar part del nostre bagatge personal i de tant en tant tornar-lo a escoltar i aprendre les petites coses que a primer cop d’ull potser no em captat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ykUyVFkizfQ]

Us el recomano de tot cor, especialment perquè quan jo vaig conèixer l’Steve Jobs, ell acabava de ser acomiadat d’Apple i feia poc que havia muntat l’empresa Pixar de la qual, en vaig ser el seu distribuïdor a Espanya durant uns anys, especialment d’un producte anomenat “Renderman” que va ser el que els va permetre fer les primeres animacions i posteriorment la primera pel·lícula de llarg metratge anomenada Toy Story.

Steve et recordarem sempre especialment per ser “una bona persona”.