CardFlick: una app per substituir les targes de visita

CardFlick es tracta d’una app que permet importat les teves dades personals i presentar-les amb múltiples dissenys . Visiteu www.cardflick.co (ara per ara només disponible a la app-store, però aviat per android)

Per intercanviar la teva tarja amb un altre persona només cal arrastrar-la cap amunt i si ell té instal·lada la app la rebrà de forma instantània i li quedarà guardada en el seu smartphone.

Cada targeta permet guardar automàticament la informació de contacte per accedir directament al mail, número de telèfon o qualsevol altra informació continguda en la tarja digital. A més, tota la informació es guarda en el núvol de manera que segur que no es perdrà mai.

Crec que és una nova eina de networking que val la pena probar.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YAkiQoxQoj4]