El nostre projecte Crinta ha estat triat pel Taracea

El projecte CRINTA, impulsat pel pla de la Innovació de Terrassa, Creat360 i Leitat, és un dels seleccionats pel Ministeri de Ciència i Innovació pel seu programa Taracea per al patrocini i mecenatge. Aquest programa recull al voltant de 250 projectes innovadors i els exposa a empreses o particulars interessats en el seu finançament a través del web www.taracea.fecyt.es.

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia (FECYT), organisme vinculat al Ministeri de Ciència i Innovació, ha desenvolupat el projecte Taracea amb la voluntat de d’apropar al conjunt de la societat la ciència i la innovació, per tal que el seu foment i impuls no sigui tasca exclusiva de l’administració. A partir de 5 euros, qualsevol particular o empresa pot contribuir al finançament de qualsevol projecte que consideri interessant o beneficiós per a la societat.

El projecte Creativitat, Innovació i Talent (CRINTA) està impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, el centre tecnològic LEITAT i l’empresa Creat360, especialitzada en plataformes digitals i marketing, amb l’objectiu captar i canalitzar idees dels ciutadans de Terrassa que puguin ser beneficioses per a la ciutat i pel conjunt de la societat. L’esperit del projecte és posar a disposició de la comunitat el talent de les persones i treballar en comú per a trobar solucions innovadores i oportunitats.

Aquí teniu la nota de premsa realitzada per l’Ajuntament de Terrassa recollint la noticia: NP Crinta 18-07