Neix Estratègia Creativa 3 per potenciar la Creativitat

estrategia creativa3 grup1Estratègia Creativa 3 és la suma de 3 empreses: co-empren, creat360 i webs Catalunya.

Avui, en la situació econòmica i de canvi que ens ha tocat viure i en l’entorn actual fonamentat en la implementació de les noves tecnologies i la comunicació, és més necessari que mai aprofitar les oportunitat de les estratègies CO, cooperar, col·laborar, compartir, i un exemple que això és possible és la proposta que presenten 3 empreses terrassenques anomenada “Estratègia Creativa 3”.

El seu objectiu és oferir estratègies creatives per millorar el creixement i les oportunitats de negoci de persones, empreses i institucions.

Els principals reptes de les empreses són vendre més, reduir costos i fidelitzar els seus clients. Des d’aquest grup d’empreses s’ofereixen solucions innovadores, basades en la col·laboració empresarial, l’incentivació del talent i l’accés a noves oportunitats.

La Teia Guix, directora de Co-empren, especialitzada en cooperació i col·laboració empresarial creativa y emprenedoria, afirma queavui la cooperació és una eina estratègica per assolir reptes que individualment les empreses no es podrien ni plantejar. Manca coneixement i hàbits de les possibilitats reals de com cooperar eficientment”.qr estrategia creativa3

Segons en Santi Rius, director de Creat360, com especialista en el món del networking i la creativitat, i com assessor de màrqueting digital,el nostre enfocament està clarament dirigit a la estratègia i la gestió, per tal d’aportar solucions creatives que ajudin a les empreses a créixer i diversificar els seus mercats, mitjançant l’ús de les eines 2.0 o l’internacionalització”.

Finalment, l’Otger Espinet director de Webs Catalunya, indica quefer webs, accions de màrqueting per internet, xarxes socials, etc. són serveis que avui tothom pot trobar, però adaptar aquestes accions a les necessitats reals dels clients d’una forma creativa, és el que demana el mercat”.

El seu lema és “Sumar per multiplicar”. www.estrategiacreativa3.com